Sunday, 5 August 2012

DLCW our True Malaysian's Gold...

Salam sejahtera, salam ukhwah,,salam ramadan....


Nak update terbaru pasal perlawanan badminton final yg telah berlangsung pada jam 8.00 malam td...tgok x??sape yg tgok tu thu la kot cmne gamenye td...huu akhirnya penantian penuh berdebar rakyat Malaysia diakhiri dengan kemenangan berpihak kepada China xlain xbukan Lin Dan..tahniah buat beliau krn berjaya merangkul emas sekali lagi...

Game 1: 21-15
Game 2: 10-21
Game 3: 19-21

3 straight game yang sgt mendebarkan....memang layak mereka berdua bergelar jaguh dunia.
Bg our the only one best atlit Dato' Lee Chong Wei...sesungguhnya kami sangat bangga dengan anda...huk2 sedih bila tengok dato' mengalirkan air mata setelah mengerah keringat...oh Chong Wei..kesedihan anda kesedihan kami juga..paling menyebakkan bila beliau dengan rendah dirinya memohon maaf krn xberjaya bawa pingat emas utk Malaysia..kami xterkilan xdpt makan aiskrim...esok2 blh beli lol...


Last Olympic maybe for DLCW...anda tetap dihati rakyat Malysia...!! Silver is also a medal maa...di mata Malaysia u r the winner!!semangat aq ni haha


Chong wei,,,u shuld never say sorry...u urself act the only Malaysian's Gold..so never regret....we proud to have u DLCW!!

bagi daku,,persembahan yg ditunjukkan beliau sgt membanggakan...so kalau xde emas pon,,we shuld thax a lot for him...kalau xde beliau tah bile nk merasa pingat olimpik...ye dak...stress tu nk pikul satu tggungjwb n harapn besar 27 riban rakyat Malaysia...lau kite,,mampu??ha thu pon x...:P ok la...sape2 still berhrp baskin tuu sama2 doa tok next atlet Azizulhasni Awang yg bakal berjuang hingga ke akhirnya..sape tahu ad sinar2 emas di situ..wahh insyaAllah ameen...

Sumber gambar dari FB...


No comments:

Post a Comment